Kisah Pahit Manis

Jumaat, 26 Julai 2013

Saya Pelajar International Medical College - IMC


huhu..lama tak update blog ni...seriously mmg rindu gila dengan blog ni...sebelum tu zieyzie nak ckap ampun dan maaf sesangat kepada yg menunggu button badge dr zieyzie tu..sorry sgt lewat hantar...bukan nak menipu ke apa tak tp cuma lewat ckit...

ok blik kepada yg asal...sekarang Zieyzie dah sambung belajar di Kolej Perubatan Antarabangsa,Subang.Wah..dngar nama dia pun macam gah kan...hahahax..gahlah sgt...mesti korang tertanya-tanya Zieyzie amik course apa kan? di kolej ni hanya ada satu course je iaitu nursing......

Siapa yang nak masuk ke kolej ni...boleh lagi berpeluang mereka akan mengambilan untuk panggilan september ni...untuk maklumat lanjut KLIK SINI.

Korang jangan risau...if korang korang dapat E dalam bahasa inggeris sbb dia akan ambil jika BI korang lulus sahaja...

Subjek - subjek yang ada untuk course ni tak tau nak ckplah 
tengoklah korang kat SINI

korang pun jangan risau tentang tempat tinggal sebab persediaan asrama disediakan...apartment lagi siap ada swimming pool lg wei...ha..best tak best kan....

Kalau korang pergi kolej ni mesti korang mcam tak percaya..
semestinya korang tertanya-tanya juga "eh! betul ke kolej ni disini"
kenapa Zieyzie cakap macam tu sebab kolej ni dia terletak dalam shooping complex summit subang...so lepas rehat tu mmg meronda satu summit tu lah...mmg rmbang mata melihat barang...hihi

Zieyzie tinggal di apartment Casa Subang...apartment tu bersebelahan dengan Mydin Subang...kmi punya pintu apartment dengan pintu mydin tu bergabung...ha itulah mmg dekat sangat..so nak cari barang apa2 mmg dekat sgt...tp disitu kena hati2 juga sebab banyak awang hitam...faham2 jerlah...so klu nk kuaq pun kna berteman...

Masa mula2 masuk di kolej tu Zieyzie bawa masuk sweater sbb mmg sejuk gila2 air cond suhu dia berapa pun tak tahu...mmg sejuk gila....tp sekarang dah kurang dah sejuk dia...korang nak online no hal ada wifi di situ...

tentang pinjaman Zieyzie membuat pinjaman PTPTN..tp rmai budak kelas Zieyzie tu Pinjaman dia orang felda...

Masa mula2 pergi sana Zieyzie kekok gila nak berbicara..tak thu nak berbicara dalam bahasa apa sma ada KL ataupun Kedah...dalam hti ckap klu ckap KL nnt org cakap dok kedah tp ckp KL lepas 2 klu ckap Kedah nnt tak faham...last2 sekarang ni nah cmapur kedah dgn KL amik kau...apa lagi korang nak tahu...

If korang nak contact Zieyzie contact ja at FB ,WECHAT,WHATAPPS..boleh klik kat bahagian Hotline dalam blog ni yer...

ha..yg bestnya klu korang study disini korang terus dapat kerja...korang tak payah dah nk mencari dia orang akan cari sendiri..korang akan practical di hospital di orang sendiri iaitu hospital pantai..pernah dngar?
eh lupa pula dulu kolej ni nma dia kolej kejururawatan pantai tapi skunk dah tu kepada International medical college....

Fasal practical Zieyzie akan mulakan practical lepas raya ini...akak cnior ckap practical ni bnyak markah dia so knalah buat elok2...

if korang gagal dalam subjek ni korang boleh repeat 3 kali jer lepas tu klu 3 kali repeat still gagal kna ulang balik 1 kali repeat untuk satu subject RM 100 itu baru satu subjek klu semua subjek guane tu haha...so knalah pulun habis-habisan.... ok kot itu jer...ada sebarang apa2 nak tnya tentang kolej ni boleh je komen disini atau di fb atau wechat atau whatapps zieyzie ok....


HIDUP DI DUNIA INI TAK SEMESTINYA HAPPY SELALU KESEDIHAN PASTI AKAN MELANDA JUA

2 ulasan:

  1. wah bunyi mcm best je hostel tu..hehe

    BalasPadam
  2. gudluck and do ur best in ur future study n carrier :)

    BalasPadam

Assalammualaikum...tinggalkan komen korang disini yer...Nanti saya baca untuk anda...thank you :)

Salam Sayang,
Zieyzie

Copyright© All Rights Reserved www.zieyarilanakilisha.blogspot.com