Kisah Pahit Manis

Jumaat, 5 Julai 2013

4 hari lagi Hai2 to Selangor


Hai semua...

4 hari jer lagi Zieyzie akan meninggalkan negeri jelapang padi ini..
negari mana?
negeri mana lagi negeri kedahlah korang...

tahu tak Zieyzie nak pergi mana?
Zieyzie nak pergi smbung study dlm bidang nursing di INTERNATIONAL MEDICAL COLLEGE (IMC)

alhamdulillah tercapai juga hasrat Zieyzie nak belajar dalam bidang medik ni..
dan yang paling tak sangka Zieyzie terpilih untuk menerima sponser daripada mereka...
wah..bestkan tak payah bayar mereka sponser semuanya...

Insyaallah Zieyzie akan study betul2 dan buat yang terbaik...
huhu..lepas ni Zieyzie mesti jarang on9 n jarang sgt dah nak update blog n nak blogwalking at blog korang...

Usah lah sedih...kalau korang sedih Zieyzie lagi sedih tahu tak...
Siapa dok selangor tu boleh lah kita jumpa nnt erk...hihi..klu terserempak tu jgn segan2 nak menegur...
don't worry Zieyzie ok jer...

bye...:)


HIDUP DI DUNIA INI TAK SEMESTINYA HAPPY SELALU KESEDIHAN PASTI AKAN MELANDA JUA

15 ulasan:

  1. alhamdulillah tercapai jugak hasrat ziey kn, , study elok2 :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulill..insyaallah saya akan buat yg terbaik :)

      Padam
  2. tahniah , lps ni rjin2 belajar. medic ni semua kaitan dengan nyawa :)

    BalasPadam
  3. gud luck dear =)
    dear mcm mana u buat komen mcm nih ?

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq...komen yg macam mna awak?

      Padam
    2. jenis komen mcm ni. maksud momoy thread komen dalam blog dear nih . boleh berbalas2 dengan blogger yg komen

      Padam
  4. gudluk! n study btul2 capai cita2!:)

    BalasPadam
  5. Syabas mere bete..ehehe. Best r die dapat nursing :)

    BalasPadam
  6. Lupa nak tanya jugak..college tu selangor area mana?

    BalasPadam
  7. Akak duduk Kedah ke ? Kedah kat mane eh ?? Hehe :D

    BalasPadam

Assalammualaikum...tinggalkan komen korang disini yer...Nanti saya baca untuk anda...thank you :)

Salam Sayang,
Zieyzie

Copyright© All Rights Reserved www.zieyarilanakilisha.blogspot.com