Kisah Pahit Manis

Ahad, 29 Disember 2013

Rindu Yang Tak Terubat


Lama sudah Zieyzie tak update blog ni kan...
Sebenarnya...semenjak Zieyzie di smbung study ni..bnyak betul masalah hanya fb dan twitter sahaja yg dapat zieyzie luahkan perasaan tp ada yg betul ada yg saja2 jer..
terutama fasal soal hati n perasaan ni...
biasalah itu semua orang ada...

Yang Zieyzie nk cakapkan ni fasal si dia..
yang Zieyzie syg dan zieyzie selalu rindu selain drpd ibu bapa zieyzie sndiri..
orang itu biarlah ia dikenali sebagai Capital H sahaja...
entahlah dulu zieyzie x ada langsung perasaan dekat dia
tetapi semenjak satu kejadian hari tu..
adalah satu kejadian tu..
dia dah jarang nak bermesej 
dia jrang nak kol
semua dah jranglah seolah-olah dia nak mengelak..
ntah apalah zieyzie pun tak tahu...

Semenjak hari tu Zieyzie baru sedar yang zieyzie telah menyayanginya..
Sampai kadang2 kalau orng sebut fasal dia pun dia Zieyzie dah terasa..
Zieyzie dah rasa cemburu...
Tapi sekarang Zieyzie rindu sangt-sangat dekat dia...
Zieyzie nak dia macam dulu...
Zieyzie teringin sangat nak jumpa dia...

Andailah dia terjumpa blog ni
Zieyzie just nak cakap
yang Zieyzie Sayang sangat-sangat pada Capital H tu
dan andai boleh dikembalikan 
kembalilah...

tetapi Zieyzie sokmo mimpi dia
bermacam-macamlah mimpi itu datang
tapi bak kata Ustz Kazim Elias
"JIKA SESEORANG ITU HADIR MAKA ORANG ITU SEDANG MERINDUIMU"
tapi kekadang x leh percaya jugak kalau kita mimpi sal musuh ketat kita yg sokmo mimpi kita takkanlah dia nak rindukan kita...
tp tak taulah kalau2 dia x nak tunjuk yg dia rindukan kitakan...
hmmm...apa2 jerlah...
yang penting Zieyzie sekarang hanya mampu pura2 happy n bahagia depan semua orang....

Rindu Zieyzie ini memang tak boleh terubat...

HIDUP DI DUNIA INI TAK SEMESTINYA HAPPY SELALU KESEDIHAN PASTI AKAN MELANDA JUA

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Assalammualaikum...tinggalkan komen korang disini yer...Nanti saya baca untuk anda...thank you :)

Salam Sayang,
Zieyzie

Copyright© All Rights Reserved www.zieyarilanakilisha.blogspot.com