Kisah Pahit Manis

Khamis, 13 Jun 2013

Taklimat KPP + Kawan Baru


Dr pagi tadi smpailah pukul 4 tadi Zieyzie ada taklimat KPP.Tau taklimat KPP tu apa?
Taklimat KPP tu adalah taklimat untuk org yg nak ambil lesen kenderaan....
ok masa pergi tadi..memang best gilalah.Dahlah best gila pulak tu hihihik...
Cikgu2 semua sporting...mmg angkat ibu jarilah beb...
Tempat korang ada macam ni?
aiseh berlagak pulak...
Bosan itu tidak tapi mengantuk tu adalah...
tapi cikgu tu mmg pandai sikit buat lawaknya hihihik...

masa pergi sana memang tipu sangatlah tak ada kawan baru...
ada dah lah comel cantik pulak tu...
oppss AWAS! kepada kumbang2 diluar sana dia sudah berpunya ok...
Nama dia Husna...
Fb? Twitter? x sempatlah pulak nak minta tp 6ber telefon adalah...
Korang nak?
kalau nak pergi minta sendiri hahahax...
dia budak Taman Kempas,Kulim Kedah
Bukan Taman Kempas,Sungai Petani,Kedah ok...
Tapi yang Zieyzie tak caya ni umo dia dah 22 tahun tp tau nampak macam umo bapa?
nmpak mcm sebaya jer dgn Zieyzie 18 tahun..
Dia baik jugalah...walaupun diraut wajahnya nampak juga mcm sedikit sombong tp dia langsung x sombong
tgk betul kata org jgn pandang seseorang itu dr luaran...

Kami rehat sama2 tadi..Tapi bukan kami berdua sahaja ada juga seorang makcik tu dalam lingkungan 30 an gitu dgn seorang akak ni..kami 4 org jerlah yg rapat tp yg lain tu tak adalah sangat...
Husna ada bg tau td kalau nak ambil ujian komputer bglah tahu dia
Zieyzie ok jer...
n dia kasi tahu lagi sebelum Zieyzie pergi study di KL bulan 7 ni datanglah jumpa dia di THE STORE dekat GIANT KULIM...dia kerja disitu..
wah tgk baru jer kenal td tp dah mcm lama dah kenal..macam2 kami borak tadi...
serius dia tak sombong langsung...

oklah tu jer kot nak cerita sal hari ni...


HIDUP DI DUNIA INI TAK SEMESTINYA HAPPY SELALU KESEDIHAN PASTI AKAN MELANDA JUA

4 ulasan:

  1. wah best ye dapat kawan....:)

    p/s: adik nak buat link mcm akak tu ye.. just pergi link ni : http://www.blenza.com/linkies/

    than register dulu, bila dah complete baru login.. pastu baru la bleh buat.. dia akan ada HTML n just paste kat HTML di ruangan layout blog kita:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. THANKS AKAK DENO DAH BOLEH DAH PUN BUAT

      Padam
  2. aah...taklimat ni ade boring sikit
    sbb terpaksa tunggu lama
    yg beznye blh berkenalan dgn rakan baru
    gdluck utk table test nnti

    BalasPadam

Assalammualaikum...tinggalkan komen korang disini yer...Nanti saya baca untuk anda...thank you :)

Salam Sayang,
Zieyzie

Copyright© All Rights Reserved www.zieyarilanakilisha.blogspot.com