Kisah Pahit Manis

Ahad, 16 Jun 2013

Selamat Hari Bapa + Happy Birthday





Gambar ni adalah gambar ayah Zieyzie..

Ayah memang baik
sungguh memahami
dan antara dia dgn mak dialah yg paling banyak tahu tentang makanan kegemaran Zieyzie
dia juga seorang yang sporting juga and dia akan sokong sahaja apa yang Zieyzie buat...

Hari ini 16 Jun 2013 hari ini merupakan hari bapa.
Kepada ayah,orang nak ucap hari bapa dekat ayah..
walaupun ayah penat tapi ayah tetap juga akan menurut perintah org untuk bawa org kemana-mana..

Zieyzie memang suka ikut ayah pergi jalan-jalan meronda pekan KULIM ni..setiap petang atau setiap kali ayah nak kuaq pergi mana2 kecuali pergi kerjalah..
Memang tak boleh kalau nak berengang dengan ayah.
Hehe...anak manjalah katakan...
mana tak manja dah lah ada anak seorang saja.

Zieyzie anak tunggal so memang conform manja sungguhlah kan.
Tapi Zieyzie jealous kalau mak atau ayah Zieyzie melayan anak org lain.Kalau baby tu x katalah..selain daripada tu.serius Zieyzie cakap memang Zieyzie jealous sgt2..

dan yang paling special sekali adalah esok 17 JUN 2013 merupakan birthday ayah yang ke 58 tahun.
SELAMAT HARI JADI AYAH..
harap sangat ayah panjang umur dan dimurahkan rezeki...

Ayah pernah cakap
"masa tahun lepas birthday,ayah bagi speaker tahun ni ayah bagi kamera.Aziah nak bagi apa pula dekat ayah?"

erk...nak bagi hadiah apa erk...
dahla hari ini hari bapa esok tu hari jadi dia...nak bg apa? mau dua hadiah kena kasi ni..
1 utk hari bapa
1 untuk birthday dia..
huh...
nantilah fikir nak kasi apa...

Dan akhir sekali Zieyzie nak ucapkan kepada ayah
SELAMAT HARI BAPA 
dan
SELAMAT HARI JADI 

sayang ayah...


HIDUP DI DUNIA INI TAK SEMESTINYA HAPPY SELALU KESEDIHAN PASTI AKAN MELANDA JUA

5 ulasan:

  1. sampaikn salam slmt hari jadi ke ayah ye.. :')

    kasih ayah tiada bandingnya..

    BalasPadam
    Balasan
    1. insyaallah nnt saya tolong sampaikan

      Padam
  2. buatla sesuatu dgn air tangan sendiri. mesti ayah suke. hihihi. bestnyaa dpt 2 hadiah :)

    BalasPadam

Assalammualaikum...tinggalkan komen korang disini yer...Nanti saya baca untuk anda...thank you :)

Salam Sayang,
Zieyzie

Copyright© All Rights Reserved www.zieyarilanakilisha.blogspot.com